Замовити дзвінок
Відділ продажу:
Приймальна:
Наша Адреса:
м. Херсон, проспект 200-річчя Херсона, будинок 38, корпус 6
Еко-Проект від МЖК!
15.06.2020

Конкуренція, як елемент економіки, являє собою потужний стимул розвитку та росту будівельної компанії «Молодіжний житловий комплекс».

Успішно конкурувати,  і при  цьому, знаходитись  у правовому полі та в умовах обмежених економічних ресурсів, означає для менеджменту компанії МЖК -  діяти не ординарно, будувати якісно, а за для цього підвищувати рівень технічного оснащення та кваліфікації персоналу; наділяти кінцевий продукт таким набором технічних, ергономічних, естетичних  властивостей, який максимально задовольняє потребу та смак кінцевого споживача.

Будівельна компанія « Молодіжний житловий комплекс» за час багаторічної діяльності  сформувала та має наступні пріоритети:

  1. Будувати якісне і надійне житло; об’єкти інфраструктури;

  2. Будувати з дотриманням будівельних норм та правил;

  3. Будувати соціально-відповідально з урахуванням особистих потреб кожного замовника;

  4. Будувати максимально екологічно, безпечно, покращуючи архітектурну та еко- системи новобудов.

В даний час будівельна компанія «Молодіжний житловий комплекс» виконує екологічний проект забудови в 4-А Таврійському мікрорайоні м. Херсона. 

Будівництво ведеться з врахуванням  нещодавно прийнятих  вимог державних містобудівних норм, яки діють з  вересня 2018 року.

Тому, якщо Ви плануєте змінити свій життєвий простір на якісно новий, безпечний  та екологічний, пропонуємо звернути увагу на новий ЕКО-проект від  МЖК.

Будівництво здійснюється з екологічних, сертифікованих на відповідність будматеріалів, на пальових фундаментах за каркасно-монолітною схемою.

Для цього використовуються: - складові палі в кількості, розрахованої по рівню навантаження на них, у відповідності до державних будівельних норм (на даному об'єкті 107 паль на кожний будинок);

- збірний залізобетонний  каркас з несучими колонами та діафрагмами жорсткості, ригелями. Ці елементи виконані із застуванням нових технологій. в умовах виробництва ЗБК,  із запасом міцності, розрахованим відповідно до ДБН по несучої здібності елементів.

Прибудинкова територія оздоблюється зеленою смугою  у вигляді парку з хвойних насаджень.

 В майбутньому це створить неперевершений мікроклімат житлового комплексу та сприятливо вплине на фізичне здоров’я мешканців житлових будинків від МЖК.

Чекаємо на Вас!

Молодіжний житловий комплекс - з турботою про якість, екологію та здорове життя херсонців!

З питань придбання, кредиту, розстрочки більш детально за телефонами:

(066)774-77-22

(050)563-00-09


Читайте також
20.12.2021
Новини з будмайданчика!
Будівельна компанія «Молодіжний житловий комплекс» активно продовжує перспективну забудову житлового масиву в середині 4А Таврійського мікрорайону. Конструктивною схемою будови передбачено складання ...
25.10.2021
Молодіжному житловому комплексу - 35 років! (акцію завершено)
Шановні Херсонці!Молодіжному житловому комплексу – 35 років!35 років надзвичайних перемог, якісних ...
30.09.2021
Нерухомість від МЖК м. Херсон - надійно, вигідно, зрозуміло!
Останнім часом, багатьох потенційних  інвесторів житлового будівництва, окрім пандемії, бентежать питання, пов’язанні з очікуваннями економічної кризи, ...